Om oss

Carina Arkhult startade Kompetensnätverket 2001 i Umeå och 2002 i Göteborg. Efter många års arbete som lärare och rektor i Umeå så var Carina redo för en ny utmaning i karriären. Visionen med Kompetensnätverket var att erbjuda kvalitativa lärare/pedagoger med ett personligt bemötande. Genom sina erfarenheter som rektor så upplevde Carina ofta att hon behövde lärarvikarier på kort varsel. Att vara anträffbar är därför något som värderas högt på Kompetensnätverket. Kunder kan ringa Kompetensnätverket dygnet runt.

 

Carina Arkhult - VD, Kompetensnätverket

Kompetensnätverket har tecknat kollektivavtal med Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet. Kompetensnätverket är medlem i arbetsgivarorganisationen Svenskt Näringsliv och Almega. Kompetensnätverket har efter Umeå kommuns upphandling 2013 avseende vikarietjänster inom skola/förskola från och med 2013-05-01 som enda leverantör tecknat ett ramavtal med Umeå kommun. 

Kompetensnätverket arbetar även mot friskolor.

April 2013 - Kompetensnätverket har enligt Soliditet AB kreditvärdigheten AAA vilket är det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få och att företaget har varit verksamt i minst 10 år. 

Affärsidé

Erbjuda kvalitativa lärare/pedagoger med ett personligt bemötande.

Vision

Utveckla sin verksamhet till nya höjder.

Värdegrund

Starkt kundfokus och alltid anträffbar.

Hört från kund

Ni gör det väldigt bra. Positiva och alltid tillgängliga /Siw - Minervaskolan

Samarbetspartners